skratorp-hageby

Fordeler med å kjøpe en helt ny bolig

Ikke bare er det spennende å kjøpe en ny leilighet i et splitter nytt bygg, det er også en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Her kan du lese om noen av de mange fordelene ved kjøp av leilighet i nybygg.

Blanke ark 

Det er noe eget ved å flytte inn i en helt ny bolig, ingen har bodd der før deg, ingen har laget hakk i parketten eller spikret i veggene før deg. Du starter med blanke ark og friheten til å forme ditt eget hjem. Med en ny bolig slipper du å tenke på oppussing, og du kan bare flytte rett inn i en moderne stilig leilighet.


Lave omkostninger

Kjøpsomkostningene blir vesentlig lavere da man ved kjøp av en nyetablert bolig bare betaler 2,5% dokumentavgift på tomteverdien - i stedet for dokumentavgift på hele kjøpesummen når du kjøper en bruktbolig. 


Sett ditt preg på boligen med tilvalg

Er man tidlig ute i nye prosjekt vil man ofte ha muligheten til å være med å sette preg på den nye boligen med en rekke tilvalg. Her på Skråtorp Hageby vil det bli forskjellige muligheter på tilvalg, slik at du kan forme hjemmet ditt til drømmene dine - og sette din touch på din nye bolig.


Miljø

Med fokus på mindre bruk av energi og mindre klimafotavtrykk er en ny bolig noe for deg. For nye boliger som byges har myndighetene egne krav når det gjelder miljøet. Nye boliger har derfor en mer miljøvennlig standard enn bruktboliger som ble oppført for bare noen år siden - da standarden stadig skifter.