skratorp-hageby

Velkommen til Skråtorp Hageby!

Tett på Råde sentrum og kun en kort spasertur til Råde jernbanestasjon. Leilighetene vil ligge tett på naturen med fine grønne fellesarealer, gode parkeringsforhold og fin utsikt.

6 bygg med totalt 22 leiligheter vil ligge i åskammen sentralt ved Karlshus sentrum. Prosjektet legger vekt på god kvalitet og enkel adkomst til alt du måtte trenge. Med gode parkeringsforhold i carporter, kjører du bilen nesten helt til døren. 

Leilighetene blir bygd med høy standard og det vil bli gode tilvalgs-muligheter for de som er tidlig ute i prosjektet. Det gjør at du som kjøper kan få være med på å sette ditt helt eget preg på din nye bolig.

Råde er bygda som ligger sentralt plassert i Østfold, med svært god kommunikasjon, rett ved både E6 og jernbanen. Med 6 minutters gange er du på Råde jernbanestasjon som tar deg dit du måtte ønske. 

Kommunen har full barnehagedekning, moderne barne-, ungdom- og videregående skole. Det er et rikt idrettsliv med tilbud som fotball, håndball, innebandy, tennis, BMX, barneidrett, skyting og e-sport. 

Råde kan også by på fantastiske turområder, kyststi, stolpejakt, jakt og fiske, nærhet til skog og sjø. Med andre ord er det ikke lang vei til både ferskvann og sjø.

Se vår boligvelger her!